Cégtudakozó, cégkereső - Cégfürkész
logo

Felhasználási feltételek


Cégadatbázisunk használata előtt feltétlenül olvassa végig az alábbiakat! Az adatbázis használatával Ön egyszersmind tudomásul veszi és elfogadja az alábbiakat:


1. A cégFürkész cégadatbázis és az azt tartalmazó weboldalak a Voxinfo Kft. szellemi termékként a szerzői és szomszédos jogoknak megfelelő védelem alá tartoznak.

2. A CégFürkész cégadatbázis a Cégközlöny, APEH , KSH, Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium Cégnyilvántartási és Céginformációs Szolgálatának adatbázisa alapján folyamatosan frissül. A cégadatbázis tulajdonosa és üzemeltetője a bekerülő adatokat a tőle elvárható legnagyobb gondossággal dolgozza fel. Ennek ellenére előfordulhat, hogy az információk a folyamat során megsérülnek, nem kerülnek be az adatbázisba, vagy kivételes esetekben nem a hivatkozott vállalkozáshoz kerülnek be. Garantáltan pontos és naprakész cégbejegyzési információkat a CégTaláló oldalon elérhető dokumentumok (cégkivonat, cégmásolat) nyújtanak, amelyek közvetlenül Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium Cégnyilvántartási és Céginformációs Szolgálatának cégadatbázisából szolgáltatják az információkat

3. A CégFürkész cégadatbázis tulajdonosa és üzemeltetője mindennemű felelősséget kizár az adatbázisban foglalt információk megjelenésével, jogszerűségével, helytállóságával kapcsolatosan, beleértve az esetlegesen téves vagy nem naprakész információtartalomból eredeztethető következményeket, közvetlen vagy közvetett károkat.

A cégadatbázisban bizonyos adatok nem minden cég esetében állnak rendelkezésre, így a megszerezhető adatok a következőképp alakulnak:
A teljes cégadatbázisra vonatkozóan, működő cégek esetén:

Adat Rendelkezésre áll
Árbevétel 85,5%
Mérleg szerinti eredmény 69,2%
Létszám kategória 59,9%
 

 

Kapcsolódó cégek száma 9,1%
Kapcsolódó személyek száma 94,1%
Alapítás dátuma 94,9%
Alaptőke 43,9%
Tevékenység/teaor szám 95,3%
cegkivonat-kereses
Cégfürkészés adószám szerint
Adószám:
Összetett keresés
Cégnév:
Megye:
IRSZ:
Település:
Utca:
Tevékenység:
Státusz:
Negatív státusz:
Offshore terület:
Árbevétel szerint:
Létszám:

Tibor's WebDesign